Home Cryptovaluta kopen met iDEAL Zcash kopen met iDeal – ZEC/iDEAL

Zcash kopen met iDeal – ZEC/iDEAL

2

Waar kun je Zcash kopen met iDeal?

Zcash kopen? Je kunt bij verschillende Nederlandse cryptocurrency brokers ZEC kopen met iDeal. Hier vind je informatie over hoe en waar je Zcash kunt kopen met iDeal. Verder geven we je handige tips voor het kopen en verkopen van Zcash.

Zcash kopen met iDeal – Nederlandse Zcash brokers


Broker Informatie
TIP: Registreer je alvast bij alle cryptocurrency brokers, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!
Bezoek Bitcoin Meester Snel en veilig kopen met iDEAL. Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten. Ingebouwde crypto wallet, geen externe software noodzakelijk.
Bezoek LitebitLitebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met Bancontact. De  prijs varieert op ieder moment van de dag, dus vergelijk goed waar je goedkoop  kunt kopen. Litebit biedt naast  tientallen andere cryptomunten die te koop zijn met Bancontact, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.
Bezoek Anycoin DirectBetrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker dat zich richt op populaire cryptocurrencies. Je kunt hier makkelijk en snel kopen met iDEAL en dan direct naar je eigen wallet sturen.

3 Tips – Zcash kopen met iDeal

Tip 1 – Zcash kopen met iDeal

Wil je handelen in Zcash en andere cryptovaluta? Maak dan een account aan bij Binance, dit is 1 van de grootste cryptocurrency exchanges. Je kunt hier handelen in meer dan 100 verschillende cryptomunten.

Tip 2 – Zcash kopen met iDeal

Handelen in Zcash is goedkoper als je het via een cryptocurrency exchange doet. De transactiekosten zijn bij een cryptocurrency exchange lager dan bij een broker. Bij een online broker, zoals LiteBit, kun je cryptocurrency kopen met iDeal en dan direct doorsturen naar een cryptocurrency exchange, zoals Binance of  waar je kunt handelen in verschillende cryptovaluta. Op deze manier profiteer je van lagere transactiekosten.

Tip 3 – Zcash kopen met iDeal

Begin je met het handelen in cryptocurrency? Geen probleem. Ga naar handelen in cryptocurrency. Je kunt daar een gratis demo account aanmaken en oefenen. Het is ook mogelijk om je aan te melden bij eToro. Daar kun je zien wat andere beleggers doen, volgen en automatisch nadoen.